Contact
4551 Nyíregyháza-Oros, Fő utca 54/B
recepcio@hotelsziget.com
+36 42 386 349
A Widget KépA Widget Kép
A Widget KépA Widget Kép
A Widget KépA Widget Kép
A Widget KépA Widget Kép
200
Csatlakozz hozánk

Sziget Hotel VIP Club

Nagy örömmel mutatjuk be VIP Törzsvendég programunkat, mely három szinten kínál exkluzív kedvezményeket és különleges előnyöket. Akár most csatlakozik először, akár hűséges törzsvendégünk, az alábbiakban megtalálja az Önnek megfelelő szintet és annak kivételes ajánlatait:

Programunk előnyei:

  • Azonnali kedvezmények: Az első éjszakától kezdve.
  • Progresszív jutalmak: Minél több éjszakát tölt nálunk, annál nagyobb kedvezményeket kap.
  • Exkluzív ajánlatok és események: Csak a Törzsvendég Program tagjainak.

 

⭐ Bronz

Sziget Hotel VIP Törzsvendég programunkhoz csatlakozva elsőként a BRONZ Törzsvendégeink között üdvözöljük Önöket, ami által az alábbi előnyöket élvezhetik: 

 
A Bronz szinthez tartozó kedvezmények:
– 5% kedvezmény a szállás árából
– Welcome drink érkezéskor

⭐ Ezüst

Ezüst törzsvendégeink részére szállás árunkból 10% egyedi kedvezményt biztosítunk a tárgyévben, amennyiben az azt megelőző 2 évben 15-25 szobaéjszakát tölt szállodánkban.

 
A Ezüst szinthez tartozó kedvezmények:
– 10% kedvezmény a szállás árából
– Welcome drink érkezéskor

⭐ Arany

Arany törzsvendégeink részére szállás árunkból 15% egyedi kedvezményt biztosítunk a tárgyévben, amennyiben az azt megelőző 2 évben 25- szobaéjszakát tölt szállodánkban.

 
A  Arany szinthez tartozó kedvezmények:
– 15% kedvezmény a szállás árából
– Welcome drink érkezéskor
– 1db ajándék horgászjegy

 

 

 

 

További előnyök:

– Törzsvendégeink foglalásukkor egyéni preferenciákat jelölhetnek meg, mint például a választott szobával kapcsolatos kérések vagy speciális étkezéssel kapcsolatos információk, így következő foglalásukkor már csak az időpontot és szobatípust szükséges megjelölniük, minden más kérésüket és megjegyzésüket automatikusan hozzárendeljük foglalásukhoz.
– Visszatérő vendégeink legelsőként értesülhetnek kedvezményes ajánlatainkról és kifejezetten törzsvendégeink részére biztosított promócióinkról.

 

 


  • Az engedményt kizárólag a visszaigazolás szerinti bruttó végösszegből, a félpanziós ellátást tartalmazó szállásköltségből biztosítjuk.
  • A megállapított kedvezmény a tárgyév január 1 – december 31-e között érvényes és minden évben felülvizsgáljuk, így újra megállapítjuk a kedvezmény mértékét.
  • Amennyiben a fenti feltételek nem teljesülnek, abban az esetben a szállodánk jogosult a kedvezmény visszavonására, így átsorolódhat másik törzsvendég kategóriába és annak a törzsvendég szintnek megfelelő előnyöket élvezheti szállodánkban.
  • Az aktuális törzsvendég szintjéről és a hozzá tartozó kedvezményekről bármikor tájékozódhat foglalói felületünkön.
  • A törzsvendégprogram más kedvezménnyel nem összevonható és kizárólag direkt foglalások esetén érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk.

				
Translate »