Contact
4551 Nyíregyháza-Oros, Fő utca 54/B
recepcio@hotelsziget.com
+36 42 386 349
A Widget KépA Widget Kép
A Widget KépA Widget Kép
A Widget KépA Widget Kép
A Widget KépA Widget Kép
200
Csatlakozz hozánk
Kép Alt

Erdélyi Major

Erdélyi Major

Tíz hektáros,  varázslatos helyszín Nyíregyháza-Oros központjában, ahol egy 3,2 hektáros horgásztó és annak közvetlen környezete nyújt számos lehetőséget az idelátogatók számára. A horgászaton túl a vízibiciklizés és a különböző evezős sportok is elérhetők. A gyerekek a felszerelt játszótéren használhatják a drótkötélpályát, a kilátót, a mászófalat, a majom létrát, a csúszdát, a libikókát, a hintát, a mászókötelet és a homokozót is.

Közösségi tereinken – köztük az apartmanoknál – együtt bográcsozhat barátaival, családjával, minden feltételt biztosítunk kültéri helyszíneinken az önfeledt sütögetés kényelméhez.

A hangulatos közeg, a hatalmas zöldfelület közel hozza a természetet. A fű illata, a természet zöldje, a fák árnyékai és a tó vizén megcsillanó napfény kellemes teret biztosítanak egy sétára, könnyed sportolásra vagy akár piknikezésre is. 

Minden napszaknak megvan a maga szépsége, és ezzel magában hordozza a felejthetetlen pillanatok és élményeket is. A hajnali órák nyugalmában átélt horgászat, az ebéd utáni önfeledt családi vetélkedők mellett egy naplementében eltöltött romantikus séta, vagy a stégek egyikén éjszakába nyúló baráti beszélgetés mind csodálatos emlékek lesznek. 

 

Biztosak vagyunk abban, hogy aki egyszer belekóstol az Erdélyi Major  levegőjébe, eltölt nálunk hosszabb-rövidebb időt, esetleg néhány éjszakát, mindig szívesen fog emlékezni ránk, és minden bizonnyal újra vendégeink között üdvözölhetjük majd.

Translate »