Contact
4551 Nyíregyháza-Oros, Fő utca 54/B
recepcio@hotelsziget.com
+36 42 386 349
A Widget KépA Widget Kép
A Widget KépA Widget Kép
A Widget KépA Widget Kép
A Widget KépA Widget Kép
200
Csatlakozz hozánk
k
  /  Szolgáltatásaink   /  Wellness

Wellness

Igényes wellness részlegünk rengeteg természetesen fénnyel elárasztott tere remek kikapcsolódást nyújt a pihenni vágyó vendégeink számára. A teljes terület padlófűtéssel felszerelt, ahol a kellemes zene, beszélgetések helyszínéül szolgáló asztalok és székek, valamint relaxálásra alkalmas fekvőhelyek teszik teljessé a feltöltődést. A hangulatvilágítás és a különleges koktélok segítenek magunk mögött hagyni a dolgos hétköznapok fáradalmait.

A feszített víztükrű élménymedencénk meleg vízi gyermekmedence résszel is rendelkezik ami: 60 cm mély és 30-33 fokos, minden szempontból ideális a kicsik számára.

Élménymedencénk másik felében a felnőttekre is gondoltunk, melyben a víz 30-33 fokos, 1,1 méter mély. Az élményt és a kikapcsolódást tovább fokozza a led világítás, a kényelmes ülőhelyek és a pezsgő élményelem. Jakuzzink 1 fekvőhellyel és 4 ülőhellyel felszerelt, melyben a 33-36 fokos víz és a színterápia egészíti ki a pezsgő élményeket.


A szaunában két szinten 8 fő fér el, a hozzá tartozó merülőmedence pedig 1,3 méter mély, ahol 16-18 fokos vízben frissülhetünk fel.

Translate »